Elképesztően merész szettben pózolt Megan Fox - ifaktor
Megan Fo rózsaszín ruhában áll logós háttér előtt
Megan Fox szeretné tudni, mit gondolsz legújabb szereléséről.


A sztárszínésznő a napokban Los Angelesben egy lime-zöld Diggzy bodyban jelent meg, amelynek középső részén kerek kivágás volt, láthatóvá téve minden fontos részletet. A neonszínű darabot egy Alexander Wang világos mosású, laza szabású farmerrel párosította és egy hozzá illő zöld táskával egészítette ki, tökéletesítve a duokróm megjelenés szimmetriáját.

A színésznő az Instagramján osztott meg képeket az extravagáns outfittjéről.

"Mostantól így járok Erewhonba"

- írta a képe alá, utalva L.A. egyre híresebb bioboltjára.

Fox az utóbbi időben számos elbűvölő, egymáshoz illő szettel és monokróm pillanattal kényeztette a rajongókat. Néhány héttel ezelőtt a színésznőt Los Angelesben látták egy piros Jacquemus bordás kötött kardigánban és egy hozzá illő sztreccs gyapjú midi szoknyában, ezzel csatlakozva az egygombos pulóverek trendjéhez, amelyet olyanok viselnek, mint Emily Ratajkowski és Bella Hadid. A múlt héten a monokrómot megduplázva egy jégkék kabátot és miniszoknyát viselt a Krizia 2021-es őszi Ready-to-Wear kollekciójából, és a megjelenéshez egy hozzá illő crop topot és ALEVí Milano szandált társított, mindkettő ugyanebben az árnyalatban.

Fox sokat beszélt arról, hogy az öltözködés a felhatalmazás jegyében történik, és azt viseli, amit a legjobbnak érez. Júliusban a Who What Wearnek beszélt a divathoz fűződő viszonyáról, miután karrierje elején a külseje miatt tipizálták. "Az emberek megpróbáltak elrejteni és kevésbé szexivé tenni, hogy komolyabban vegyenek" - emlékezett vissza. "Én meg azt mondtam: Leszarom ezt. Csak azt akarom, hogy a külsőm megfelelő legyen".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!