Emilio:,,Nagyon szeretnék egy kisfiút" - ifaktor
Jellinek Emilio és felesége, Tina nyaral
Kitört a balhé az Emilio Familiában
Instagram/ @emilioking13

Emilio:,,Nagyon szeretnék egy kisfiút"

Nem kizárt, hogy hamarosan bővül az Emilio Familia, ugyanis az énekes nem tett le régi, nagy vágyáról, hogy legyen egy fia is, aki majd tovább viszi a nevét.


Emilio és felesége, Tina élete az utóbbi időben alaposan felfordult. Kezdődött azzal, hogy vita alakult ki Tina és nagymamája, Bangó Margit között, amit úgy tűnik, továbbra sem sikerült megoldani, hiszen a házaspár elköltözik gyáli otthonából.

Most pedig hasonlóan sokan másokhoz nekik is szembe kell nézniük a koronavírus és az orosz-ukrán háború okozta nehézségekkel. Ez az időszak sok mindenre rádöbbentette Emiliot, többek közt, hogy kislánya mellett szeretne egy, olyan trónörököst, aki tovább viszi a nevét.

"Nagyon szeretnék egy kisfiút, de ha lányt ad a Jóisten, én azt sem bánom. Tina persze azt mondja, hogy már idősek vagyunk, hova szüljek?! Hatvan évesen is az óvodába fogunk járni?...Lehet, hogy majd az új házban betámadom. Lehet, hogy új levegő kell nekünk. Én nagyon szeretnék egy kisfiút. Nyilvánvaló, hogy Vivi sem lenne egyedül, mert egy fiú azért kell a családban. Szeretném, ha lenne egy testvére, mert a nagy családnál szebb nincsen."

- mondta Emilio.

"Én azt gondolom, hogy minden gyermek az Istennek az áldása. Én lehet, hogy azt mondom, hogy nem, de ha a Jóisten fönt úgy döntött, hogy márpedig lesz gyermek, akkor az úgy is lesz. Ha jönne, akkor szeretettel várjuk."

- magyarázta Tina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!