Harmadszor jegyezték el tini kor egyik leghíresebb énekesét - ifaktor
Avril Lavigne koronával a fején ül egy fal előtt

Avril Lavigne harmadik házasságára készül. A jelenlegi szerencsés Franciaországban kérte meg kedvese kezét, egy hajótúra közepette.


Párizsban eljegyezni valakit hihetetlenül romantikus. Mostanra pedig már Avril Lavigne is megtapasztalhatta ezt. Az énekesnő egy Instagram-posztban jelentette be, hogy a Mod Sun művésznévre hallgató Derek Ryan Smith megkérte a kezét, és ő igent mondott. Ezt pedig a lehető legstílusosabban tette meg a rocker.

Az énekesnő franciául írta a bejegyzését, ami lefordítva annyit jelent, hogy: „ Igen, örökké szeretni foglak”. Valamint azt is megírta, hogy a „Nagy Nap” március 27-én kerül megrendezésre vasárnap.

Avril Lavigne azért már tapasztalt menyasszony és feleség, hiszen 2006-tól 2010-ig a Sum 41 együttes tagjával, Deryck Whibley-val élt házasságban, majd 2013-tól 2015-ig a Nickelback frontemberével, Chad Kroegerrel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!