Erdélyi Mónika követői segítségét kérte - ifaktor

Erdélyi Mónika a külföldi celebekhez hasonlóan már Halloweeni lázban ég. Nem tudott még dönteni az idei ünnepi édességekkel kapcsolatban.A volt műsorvezető immáron inkább YouTuberként tevékenykedő Mónika, Instagram-bejegyzésében tanácsért fordult követőihez. Megmutatta nekünk tavaly elkészített süteményeit. Találunk közte kísértetházas, denevéres, sírköves tortákat is.

Erdélyi Mónika most arra kérte követőit adjanak neki tanácsot, milyen édességekkel lepje meg szeretteit és barátait, az idei Halloween alkalmával.

Sok követője lelkesen osztotta meg ötleteit a kommentszekcióban. A legtöbben a boszis-macskás, zombis, pókos sütemény elkészítését javasolták.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!