Erdélyi Mónika emberségből jeles - ifaktor
Erdélyi Mónika sárga kanapén ül

Erdélyi Mónika Instagram-oldalán mutatta meg rajongóinak, hogyan adakozott egy idegen hölgynek. Követői oda voltak az egykori műsorvezető kedves gesztusáért.


A karácsonyi időszakban sokkal többen jótékonykodnak a világon, mint az év bármely más napján. Erdélyi Mónika is példamutató viselkedést tanúsított követői számára a napokban. A híresség Instagram-odalán mesélte el, hogyan segített egy idős hölgyön. További arra kéri rajongóit, hogy ők is segítsenek rászorulókon.

,,Érden, a főutcán saját készítésű karácsonyi csokrokat, festett tobozokat és egyéb dekorációt árul egy néni. ❤️ Egy kevés kelbimbót, karalábét, diót. Mi bevásároltunk. Tobozt és fenyőágat az ünnepi asztalra, a kelbimbót és a karalábét a körethez, diót a sütihez. Aki teheti, menjen, egy keveset hagytunk még. ❤️ Jó pár dolgot csak kifizettünk, de nem hoztuk el, mégis ennél jobb vásárt még sosem csináltunk. Most úgy érezzük, hogy ő adott ajándékot nekünk. ❤️ Menjetek, ne hagyjuk ott fagyoskodni. ❤️”

-írta Instagram-bejegyzéséhez Mónika, amelyet ide kattintva tudtok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.