Erzsébet királynő karácsonyfáját tündöklő pompa övezi - ifaktor
Erzsébet királynő asztalnál ülve karácsonyfa előtt

A tavalyi év nagyon rendhagyóra sikeredett, idén azonban együtt ünnepel a királyi család. Erzsébet királynő pedig köszöni szépen, jól van.


Ugyan a tavalyi év eléggé szolidra sikeredett, ami az ünneplést illeti. A karácsony a királyi családnál is zárt falak mögött telt és nem utaztak el a szokásos Sandringhambe, hanem maradtak otthon. Ugyan idén is voltak fenntartások és Erzsébet királynő egészsége sem a legpompásabban alakult, mostanra mégis azt mondta, hogy remekül érzi magát és nem tántorítja el semmi attól, hogy szeretteivel ünnepeljen idén.

A fent említett hagyományok miatt, most már visszatérnek Sandringhambe, mégis úgy vélik, hogy Windsorban is kell némi pompa, így a kastély legnagyobb termében, a Szent György-teremben, állították fel a királyné karácsonyfáját. A fát a turisták is megnézhetik, akiknek ez mellett remek produkciókkal készülnek az ott dolgozó emberek. Így egy kicsit még közelebb hozva a királyi kultúrát az emberekével.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!