Erzsébet királynőt dédunokái látogatták meg nyári otthonában - ifaktor
Erzsébet királynő rózsaszín kosztümben és kalapban sétál
Cambridge hercegnéje három gyermeküket is magával vitte az egyhetes kirándulásukra - írja a Vanity Fair. A család élvezte a nyár végi tartózkodást a skót királyi birtokon.


A balmorali összejövetel a királyi család első családi összejövetele volt Fülöp herceg tavaly áprilisi, 99 éves korában bekövetkezett halála óta. A királynő az elmúlt hónapot a kastélyban töltötte az első nyári vakációján azóta, hogy Edinburgh hercege elhunyt.

Vilmos herceg és Kate hercegné a hírek szerint a hetet horgászással, kerékpározással, lovaglással és hosszú sétákkal töltötték a skót felföldön gyermekeikkel.

Egy forrás a Vanity Fairnek elmondta, hogy a királynő és Cambridge-ék mindig nagyon várják ezt a kikapcsolódást.

"Vilmos, Kate és a gyerekek élvezik a skóciai kikapcsolódás, idén különleges időt töltöttek a királynővel"

- mondták az outletnek.

Ugyanez a forrás hozzátette:

"Mindig élvezik, hogy felmehetnek Balmoralba, imádnak a szabadban lenni, a hegyekben sétálni és minőségi időt tölteni a családdal. Vilmos itt töltötte gyermekkora nagy részét, fontos számára, hogy a gyermekei is megtapasztalják azt, amit ő is megélt kisfiúként".

A család egyik barátja szerint a királynő a nyári vakáció tervezésekor augusztus utolsó hétvégéjét a királyi család fiatalabb tagjainak tartja fenn.

"Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy a Bank Holiday hétvége a karácsony előtti utolsó családi összejövetel, ahová mindenkit meghívnak. A múltban ez egyetlen nagy ottalvós bulivá alakult, ahol a királynő sok unokája és dédunokája is részt vesz. Őfelsége nagyon élvezi ezt"

- mondták.

A nyár végével a királynő is elhagyja Balmoralt, és Londonba utazik, hogy folytassa királyi kötelességeit. Vilmos és Kate szintén szeptember elején folytatja a munkát, amikor gyermekeik visszamennek az iskolába.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!