Az Euphoria sztárja, Zendaya ezt üzente rajongóinak - ifaktor
Zendaya az Euphoria forgatása alatt, fekete pulcsiban, barna göndör hajjal áll

Korábban már mi is megírtuk, hogy a héten debütált a már várva várt Euphoria sorozatának második évada. A főszereplő Zendaya ezen alkalomból üzent követőinek.


Január kilencedikén láthattuk az Euphoria második évadának első részét először. A rajongók több mint két évet vártak erre az alkalomra, de Zendaya úgy gondolta valamiről figyelmeztetnie kell őket.

Bár már a sorozat első évada sem feltétlen tinédzsereknek való volt, a második évad ha lehet, még durvábban kezdődik. A sorozat tinédzserekről és az őket érintő problémákról szól, azonban véleményünk szerint 18 év alatt csak szülői felügyelet mellett szabadna megtekinteni.

Zendaya hasonló dologra hívta fel követői figyelmét Instagram-oldalán:

,,Tudom, hogy ezt már elmondtam egyszer, de szerettem volna megismételni, hogy az Euphoria felnőtt közönségnek való. Az új évad talán még inkább, mint az előző. Mélyen érzelmes és olyan témákkal foglalkozik, amiket nehéz lehet nézni. Kérlek csak akkor nézd, ha jól érzed magad. Vigyázz magadra és tudd, hogy ugyan úgy szeretlek és érzem a támogatásodat. Szeretettel, Daya"

- írta Zendaya Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!