Követői imádták Horváth Éva őszinte fotóját - ifaktor
Horváth Éva fehér ruhában ül a réten

Az Instagram nem éppen az a platform, ahol rendszerint őszinte fotókat láthatunk a sztárok mindennapjairól. Horváth Éva azonban legújabb fotójával megtörte ezt a hagyományt.


A modell-édesanya követői irtó hálásak voltak Éva közösségi médiában megosztott fotójáért. Főleg azért, mert végre láthatták, hogy hazánk modelljei sincsenek mindig a legjobb formában. Főleg, ha már két pici gyermek édesanyjaként élik napjaikat.

Éva egy végtelenül egyszerű fotót osztott meg magáról, amin épp délután fogyasztja el ebédjét egy műanyagdobozból. Kicsit csapzottnak látszik a fotón, de ennek ellenére így is sugárzik.

,,Ebben a fotóban minden benne van 🥴 #napom #éjszakám #műanyagdobozbanazebéd #nemvoltidőmkitenni #délutánireggeliebéd #hajamismilyen #ésakarikákaszememalatt"

- olvasható Éva bejegyzésében.

Arról, hogy mekkora igény lenne a közösségi médiában ehhez hasonló tartalmakra az is árulkodik, hogy Évának ezt a képét sokkal többen kedvelték, mint egy már megszokott, szépen beállított fotóját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!