Évek után újra kutyusa van Gáspár Győző családjának - ifaktor
Gáspár Győző egy autó előtt áll

Gáspár Győző családja egy aranyos kutyussal bővült.


Köztudomású, hogy 2006-ban a Gáspár családnak el kellett búcsúznia kutyusuktól, Buksitól. Szomorú tényként kellett megtudniuk, hogy házikedvencüket megölték. E miatt sokáig nem is álltak készen egy új kiskedvenc befogadására-írta meg a Blikk.

Győzi így nyilatkozott:

„Virág hozta haza a kutyát, amitől teljesen lelkibeteg vagyok. Nagyon aranyos kis állat, el kell olvadni, úgy néz az emberre, de Buksi elvesztését máig nem tudtam elfelejteni."

Hozzátette, hogy próbálta lányával megértetni, hogy ő még ennyi év után sem tudott túllépni Buksi elvesztésén, de ez nem hatotta meg Virágot.

Az új kutyus fajtája havapoo, négy hónapos és Luinak hívják. A csöppség még csak egy hete van a családdal, de máris teljes értékű tagjaként kezelik.

Gáspár Virág elmondta, hogy bár apukájának még szoknia kell az új helyzetet, de Győzi már állandóan ölelgeti és fotózgatja az ebet. A lánynak régi álma volt, hogy legyen kutyusa. Amikor Buksit elvesztették, ő még nagyon kicsi volt és nem is igazán emlékszik már rá.

Virág hozzátette:

„A kis Luit mindenhová viszem magammal, békés, nyugodt kutyus, aki sok boldog pillanatot szerez a családnak. Ráadásul mivel reggel kelnem kell hozzá, így végre van fix napirendem is, aminek örülök, mert a nyár elég unalmasan telt."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!