Évfordulóját ünnepli a Sztárban Sztár szerelmes párja - ifaktor
Békefi Viktória és Feng Ya Ou.
Az énekes-színésznő és Feng Ya Ou a Sztárban Sztár leszek! felvételei után zúgtak egymásba, így ők lettek a műsor gerlepárja.


Nagyon hamar, mindössze három hónap után már össze is költöztek és szerencsére azóta is boldogan élik a mindennapjaikat egymás társaságában. A nyáron a Borsnak már azt nyilatkozta Békefi Viki, tűkön ülve várja, hogy szerelme, Feng Ya Ou végre feltegye neki a nagy kérdést.

Most Viki a közösségi oldalán osztott meg egy fotót a kétéves évfordulójuk kapcsán és egy rövid szöveget is közzé tett az alkalomhoz illően.

„Boldog 2. évfordulót szerelmem! Ez a kép aznap készült, amikor összeköltöztünk 3 hónap után. Azóta is ilyen vidám és boldog a kapcsolatunk. Hálás vagyok minden percért, amit veled tölthetek és azokért a pillanatokért is, amikor csak nézhetem azt a gyönyörű fejedet! Még rengeteg ilyen gyönyörű évet kívánok magunknak! Mindennél jobban szeretlek!”

– írta a színésznő. Viki és szerelme egyébként rendszeresen dolgoznak közös dalokon, amelyből a legtöbbet a YouTube-ra is feltöltik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

További érdekes hírekért pedig kattints ide.

Ne hagyd ki!