Exatlon Hungary: védelembe vették Monoki Lehelt - ifaktor
Monoki Lehel az Exatlon Hungaryben.
Mi is beszámoltunk róla, hogy Palik Lászlót, Monoki Lehel váltotta az Exatlon Hungary műsorvezetőjeként.


Monoki Lehelt leginkább sportkommentátorként ismerhetik a nézők. Tizenkét év után, éppen idén nyáron hagyta el a Digi Sportot, hogy augusztustól az Arena4-re költözzön át, teljes stábjával.

Az Exatlonban vezet először showműsort, és sok néző kikezdte stílusa miatt, sokaknak pedig éppen ellenkezőleg, fekszik a Paliknál kevésbé harsány műsorvezető orgánuma.

Mindenesetre, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, a negatív kommentek gyorsan elárasztották Monoki Instagramját. Erre reagálva, a közismert műsorvezető, Szebeni István védelmébe vette Monokit.

„Olvasom ezt a sok szitkozódó kommentet az Exatlon műsorvezetői kapcsán. Persze, mindenkinek szíve joga szeretni, vagy nem kedvelni a műsorvezetőket. De, hadd mondjak el Nektek valamit. Nem könnyű ám ez. Emlékszem, amikor először vezettem az Aktívot, bizony telegatya akció volt. 2 millió emberhez beszélni esténként, jópár hónapba telt, mire nem voltam olyan merev, mint a pumaketrec. Sváby Andrisék nem türelmetlenkedtek velem, mondták, nyugi, jó lesz. Köztévé híradóból jöttem, idő kellett. Meg kellett verni a konkurens rötölöt, minden este, hatalmas a felelősség, főleg úgy, hogy 60 ember munkáját viszed ki az otthonokba. Testnevelőként mondom, hogy nem lehet könnyű az Exatlont lenavigálni. A minden hájjal megkent játékosokat vezényelni, a bizalmukat, a Nézők bizalmát elnyerni. Hónapokig távol az otthonodtól, a szeretteidtől, nap, mint nap eladni a versenyt. Ez nem a pénzről szól. Nem pénzkérdés, hogy meg tudod-e csinálni. Nem tudom, hogy én meg tudtam volna-e csinálni úgy, hogy mindenkinek megfeleljen. Nem hiszem. Palik Laci, az Palik Laci. Van, aki imádja, van , aki hülyét kap az stílusától. Különbözőek vagyunk. Nem szabad hasonlítgatni senkit, senkihez. Szóval, türelmet kérek a két műsorvezetőnek, legyetek bizalommal feléjük. Az esély mindenkinek jár. Köszönöm, hogy elolvastatok.”

– írta Szebeni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!