Marics Peti számára ilyen a tökéletes barátnő - ifaktor
Marics Peti bőrkabátban áll fehér háttér előtt
Marics Peti reagált a Sztárban Sztár tegnap esti bakijára
Instagram/ @mricch_official

Sztárban Sztár: Marics Peti számára ilyen a tökéletes barátnő

Sok női rajongója kíváncsi volt már rá, hogy Marics Peti számára milyen az ideális nő. Most az énekes nemcsak azokat a külső tulajdonságokat árulta el, amelyek megfogják egy nőben, de a belsőket is.


Marics Petit a Sztárban Sztár című műsorban láthatjuk minden vasárnap. Azt maga az énekes sem tagadja, hogy amióta elkezdődött a verseny, azóta sok rajongói üzenetet kap, a hölgy követőitől. Most azonban elárulta, hogy neki milyen nő kelti fel a figyelmét.

Peti elsősorban azt mondta, hogy az ő ideálja a sötét tónusú nők, tehát a barna hajúak és szeműek. Illetve még azt is elárulta, hogy számára az egyik legfontosabb belső tulajdonság a humor és ész. Persze az énekes nevetve hozzá tette, hogy ettől függetlenül nem kizárt, hogy egy szőke, világos szemű hölgynek is legyen esélye nála, hiszen a legfontosabb a kisugárzás és a belső.

Az énekes elmondta, hogy korábban már volt rá példa, hogy egy nő összetörte a szívét. Egy nyaralás alkalmával derült, hogy barátnője nem volt hozzá hűséges. Úgyhogy Peti most egy darabig teljes mértékben karrierjére szeretne koncentrálni, ami annyire lefoglalja, hogy nem jutna idő mellette egy minőségi párkapcsolatra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!