Ezek a sztárok szurkolnak az Újpest FC-nek Liechtensteinben - ifaktor
Az első mérkőzésen nem sokon múlt, hogy a lilák kapott gól nélkül zárjanak, végül a hajrához közeledve szépített a liechtensteini gárda, így 2-1-es újpesti sikerrel zárult a mérkőzés.


A budapesti találkozóhoz képest feltűnő változás lesz, hogy Liechtensteinben zárt kapuk mögött, szurkolók nélkül rendezik a visszavágót, éppen ezért Kabát Péter és Curtis – akik együtt fogják megtekinteni a találkozót – sem szurkolhat a helyszínről, de ennek ellenére igazi rajongókként elutaztak a miniállamba, Vaduz városába, hogy a helyszínen lássák kedvenceiket.

„Megérkeztünk Vaduzba! Elég erős a Brigád! Holnap meg drukkoljatok, hogy meglegyen a továbbjutás! Hajrá Lilák!!!"

– írta Kabát az Instagram-oldalán.

Érdemes megemlíteni, hogy a vendéglátó csapat otthonául szolgáló Rheinpark Stadion felújítás alatt áll, így a szintén Liechtenstein területén található Sportpark Eschen-Maurenben lépnek pályára a csapatok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!