Ezért a magyar bandáért van oda teljesen Dombóvári István - ifaktor
Dombóvári István Dombi a Bagossy Brothers Company tagjaival.
Dombóvári István, vagyis Dombi nem mindent köt követői orrára a magánéletéből, így például azt sem tudhattuk eddig, hogy nem nagyon van kedvenc magyar bandája. Pontosabban eddig nem volt!


Dombi ugyanis az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a mostanában nagyon felkapott és rendkívül népszerű erdélyi magyar együttes, a Bagossy Brothers Company teljesen elvarázsolta őt.

Az indie rock, alternatív rock, folk-rock stílusú zenét játszó, erdélyi magyar zenekar 2013 májusában alakult Gyergyószentmiklóson, így Dombi is a megjelölte a helyszínt a bejegyzésében, illetve a banda eddigi összes lemeze is ott virít a képen.

A zenekar nevét ugyebár a Bagossy testvérpár, vagyis Bagossy Norbert (gitár/ének) és Bagossy László (basszusgitár/vokál) családneve ihlette.

Az együttes számos slágerlistás dalt tudhat magáénak és milliós megtekintéssel futnak a legnagyobb videomegosztó portálon a klipjeik is.

„Nagyon rég nem volt már kedvenc magyar zenekarom. Most megint lett. Amikor ezeket a zenéket hallgatom, rendesen érzem a hűvös fuvallatot és a hajnali harmatot a bőrömön. Valami olyasmit pendít meg bennem, amiről nem is tudtam, hogy van ilyen részem. Az ő tehetségük olyan egyedülálló és körülhatárolhatatlan, hogy kár is róla beszélni. Hallgatni kell. Élőben is cd és lossless stream minőség. Annyira nem reklám, hogy még a nevüket se írom le külön. Szerencsére nincs is rá szükségük. Nekünk viszont rájuk nagyon is. Bravo és hajrá srácok!"

– írja a humorista.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!