Ezért nem mutatják meg kislányukat Bereczki Zoliék - ifaktor
Bereczki Zoltán felesége, Bata Éva augusztus elején adott életet közös gyermeküknek, akit azonban nem fognak mutogatni a közösségi platformokon.


Zoli és Éva döntése egyébként kicsit sem meglepő, hiszen közös életükbe is igencsak ritkán adtak/adnak betekintést a socia media felületeiken.

Közösségi oldalaikat nézegetve is feltűnhet követőiknek, hogy nagyrészt mindenhol egyedül szerepelnek. A 34 éves színésznő a 9 hónap alatt egyetlen pocakos fotót osztott meg magáról a genetikai vizsgálata után, de ott is csak egyedül szerepel – írja az NLC.

„Mindketten sokat dolgoztak, dolgoznak azért, hogy ennyire elismertek, közkedveltek legyenek, de népszerűségüket továbbra is a munkájukkal és nem a cuki gyerekfotókkal szeretnék növelni. Zoli nagyobbik lányát, Zorkát sem posztolgatja, és ezt is megértették az őt követők"

– mondta el a pár közeli barátja a Best magazinnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!