Ezért szégyellte magát a tesi órák után FollowAnna - ifaktor
Kőnig Anna, vagyis Kőnig Anna fehér ruhában.
Kőnig Anna, ismertebb nevén FollowAnna az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy korábban miért „kellett" szégyellnie magát a testnevelés órák után.


Annáról már az Exatlon Hungary műsorában kiderült, hogy nem az a „feladós" típus.

Anna most a közösségi oldalán számolt be arról, hogy gyerekkorában is hasonló habitussal bírt, amit akkoriban kicsit szégyellt is.

Pontosabban nem a hozzáállását, hanem annak a következményét az izzadást, amit igyekezett elrejteni minden testnevelés óra után.

Persze mostanra ő is rájött, hogy ezen semmi kivetnivaló nincs és mindez teljesen normális dolog.

„Izzadni normális dolog! Nem szabad szégyenkezni amiatt, ami természetes. Gimis éveim alatt minden tesi órát izgatottan vártam, hiszen végre nem csak ülni kell egész nap. Bármilyen mozgásról van szó èn mindig teljes erőbedobással csinálom. Ez régebben sem volt máshogy. Össze-vissza ugráltam a labda után röpi közben, cooper futáskor mindent bele adtam, hogy gyorsan teljesítsem, kidobósban úgy ugráltam mintha az életem múlna azon, hogy bent maradjak a játékban. Ezek után még szép, hogy szét izzadtam magam és full vörös volt a fejem. Hatalmas szégyen közepette kullogtam fel a paradicsom fejemmel az osztályteremben és reméltem, hogy senki sem làt meg. A szégyen érzetem onnan eredt, hogy ha valaki meglátta a piros arcom megkérdezte, hogy baj van-e, jól érzem-e magam. Még szép, hogy tiniként zavarban voltam és azt sem tudtam mit húzzak a fejemre. Mindig elsőként rohantam fel a terembe, legyeztem magam, bedugtam a fejem a táskámba, hirtelen sürgős pakolnivalóm támadt. DE MIÉRT? EZ TELJESEN NORMÁLIS DOLOG. Azért mert egyik lány osztálytársam sem izzadt vagy lett volna piros az arca, attól még nem szabad szégyenkezni."

– írta Anna.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!