Ezért ilyen barna Laskóy Noémi szeptemberben is - ifaktor
Laskóy Noémi fehér ruhában áll egy pohár borral a kezében a Budai Várban

A népszerű influenszer Instagram-oldalán megosztott egy fotót magáról, amin jól láthatóan irtó barnának tűnik még mindig, pedig a nyári szín már jócskán kikopott mindenkiből.


A legtöbb nő szeretné megőrizni a nyáron strandolásokkal összeszedett, nap barnította bőrszínét. Ezt azonban szinte lehetetlen megőrizni, mindennemű bőrkárosodás nélkül, hiszen a szoláriumokról már tudjuk, mennyire károsak. Noémi azonban elárulta a titkát követőinek, amiért irtó hálásak voltak.

Persze most gondolhatjuk, hogy ott vannak még a mindenféle márkák által kifejlesztett önbarnító krémek. Azonban ritkán, vagy talán sose találkoztunk még olyan termékkel, ami ne hagyna foltot maga után, vagy ne úgy néznénk ki tőle, mintha naranccsal kentük volna be magunkat.

Noémi viszont egyenletesen barna és valóban természetes nap barnította színt láthatunk a bőrén és mégis, ez is egy önbarnító termék.

„mitől vagyok ilyen barna még szeptember végén is?🙈a görög nap nyilván nagyban hozzájárul, de mint láthatjátok, azért elkezdett már fakulni, így most a St.Tropez limitált kiadású Ashley Graham barnító habbal tartom fenn a tökéletes színt, amely nagyon kis darabszámban lett elérhető csak, a megjelenés után 10 másodpercenkénti eladással háromszor is elfogyott
• már egy rétegben tökéletes barnaságot ad, elképesztően könnyű felvinni és nem lehet hibázni! nem leszel se foltos, se narancssárga… tényleg csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni"

- olvasható Noémi bejegyzésében.

Nincs is más dolgunk hátra, irány megvenni ezt a csodaszert!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!