Ezt a kozmetikumot Gigi Hadid is saját zsebből fizeti - ifaktor

A világhírű szupermodell Gigi Hadid szinte mindent megkap, ha a szépítkezésről van szó. Egy dologról azonban saját maga gondoskodik.


Gigi Hadidot szinte mindenki ismeri a világon. Az elképesztő sikereket elért szupermodell nem véletlen tart ott, ahol. Most született gyermekéről Khairól, ellenben vele, alig lehet hallani. Most Hadid azonban elmondta, mi az a dolog, amit nem enged másnak, hogy beszerezzen. Egyedül saját maga költ. Azt hinnénk, hogy valami szuper bőrápolási cucc, de nem igazán.

A 26 éves modell szinte mindent kipróbált már ami mesterséges és természetes szépítkezést illeti és túl van számos vörös szőnyeg megjelenésen, így ha valamire ekkora gondot fordít, akkor az biztosan megéri. Hogy mi is ez? Ez egy speciális ajakbalzsam a Chaneltől.

Ha Gigi Hadid pedig azt mondja, hogy ez jót tesz, akkor bizony illik hinni neki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Daniel Lincoln on Unsplash

Top 4 jelmezötlet halloweenre

Közeleg a halloween, amit bár hazánkban sokáig nem volt szokás ünnepelni, egyre elterjedtebb szokássá válik. Összegyűjtöttük a Top 4 legjobb jelmezötletet idén halloweenre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!