Ezt mondta John Travolta kisfiának a szörnyű eset után - ifaktor
John Travolta és fia Ben ölelkeznek és nevetnek

Travolta felesége tavaly hunyt el mellrákban, amit a fiával meg kellett beszéljen.


John Travolta képes volt megnyílni és őszintén beszélni felesége haláláról, annak feldolgozásáról és arról, hogyan volt képes megértetni és átbeszélni ezt gyermekükkel. Erre az interjúra a „Hart to Heart"-ban került sor Kevin Hart vezetésével.

A 67 éves színész rengeteg mindenről beszélgetett Harttal, többek között pedig szóba került a szomorú eset, mikor tavaly elvesztette feleségét Kelly Prestont, akit mellrákkal diagnosztizáltak és hosszas küzdelmet követően októberben elhunyt.

Amikor Preston eltávozott, Ben rettentően félt, hogy édesapja is követi őt, amit meg is említett a színésznek. Ekkor mondta neki a következő sorokat:

„Ben mindig is az igazság híve voltál, szóval elmondom neked az élet nagy igazságát. Senki sem tudja, mikor megy el és meddig marad."
„A testvéred 16 éves korában távozott rettentően fiatalon, édesanyád 57 éves korában, ő is még fiatal volt, de ki maradhat? Lehet holnap én halok meg, vagy te. Mindenkinél benne van a pakliban. Ez az élet része, nem tudhatod biztosra. Csak a tőled telhető legjobbat kell nyújtanod és élni amilyen hosszan csak lehet."

Travolta arról is beszélt mit mondott akkor Bennek, mikor arról kérdezte, hogy milyen a 60-as éveiben járni?

„A fiam mindig is az igazságot szereti és csakis azt fogadja el. Erre ezt mondtam neki:
' Tudod mit Ben? Nem hiszem el. Nem hiszem el, hogy az életem utolsó harmadához értem. Nem hiszem el. Örökké 21-nek érzem magam, így nem értem milyen a 60-as éveimben lenni.'"

Amikor arról kérdezte Hart, hogy mit szeretne az elkövetkezendő 30 évben azt válaszolta, hogy minden ajándékát amit kapott, szeretné a gyerekeinek tovább adni. A lányának Ellának, aki az ő nyomdokaiba lép, hiszen már most énekel és színészkedik, Bennek pedig az öltönyös munkában szeretne segíteni.

Prestonról azóta is folyamatosan megemlékeznek és bár a történet még friss, mégis nagy szeretettel gondolnak vissza mindarra, amit az édesanyjuk és a színész felesége adott a családnak ennyi éven keresztül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!