Farkas Timi szervezi az esküvőjét? - ifaktor
Farkas Timi hosszú hajjal, csíkos felsőben áll
Farkas Timit meg kellett műteni - így érzi magát most
Instagram/ @farkas_timii

Farkas Timi szervezi az esküvőjét?

Farkas Timi esküvői ruhapróbán járt és egy mennyecske ruhát is felpróbált. A fiatal influenszer azonban még nem érzi úgy, hogy készen állna a házasságra.


Farkas Timi már egy ideje nem szingli és úgy tűnik boldogabb, mint valaha. A fiatal influenszer legutóbbi Instagram-bejegyzésében gyönyörű esküvői ruhákban pózol. Timi elárulta, hogy mivel nem volt szalagavatója és esküvője sem, így nagyon különleges érzés számára a fehér ruhába bújni.

,,Eljátszottam a gondolattal, mi lenne ha..🙈💍 Mivel nem volt szalagavatóm és még (!) esküvőm se így sosem volt ezelőtt rajtam ilyen ruha, ki szerettem volna próbálni mindig is😍”

-írta Timi az Instagram-bejegyzésében.

A fiatal lány azt is elárulta a követőinek, hogy még nem érzi úgy, hogy készen állna a házasságra, de jó érzés volt számára eljátszani a gondolattal. Ugyanakkor alig várja, hogy már az esküvőjére próbálgassa a gyönyörű ruhákat, de szigorúan csak évek múlva.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!