Farm VIP: Bódi Sylvi így búcsúzott Instagram-oldalán - ifaktor
Bódi Sylvi piros felsőben két kismacskát fog

A tegnap esti Farm VIP műsorában Bódi Sylvitől búcsúzott a már egybeforrt csapat. Sylvi kiesését követően Instagram-oldalán is búcsúzott a játéktól.


A tegnapi adásban láthattuk, hogy a Farm VIP műsora Bódi Sylvi számára véget ért. Bár rengeteg tapasztalata van a kertészkedésben és az állatokkal is különleges kapcsolata van, ennek ellenére a játék neki befejeződött. Szomorúan, de rengeteg élménnyel gazdagodva búcsúzott a játéktól.

"Mint láttátok tegnap számomra véget ért a Farmos játék…
Szeretném megköszönni, hogy ilyen sokan szurkoltatok nekem! ❤️Nagyon meghatódtam látván, hogy milyen sokan írtatok nekem"

- kezdte bejegyzését Sylvi, majd így folytatta:

,,Köszönöm a sok-sok kedves üzenetet! 🙏🏼❤️ Sok mindent tudnék mondani, de nem teszem. 😊 Egy régebbi posztomban tettem rá célzást, hogy ezeket a műsorokat érdemes némi fenntartással nézni, hiszen a történések csak egy piciny szeletkéjét látjuk a TV-n keresztül.
Volt az a Farm, amit mi éltünk át… Meg van az a Farm, amit Ti láttok és formáltok véleményt vagy törtök pálcát bizonyos emberek fölött ez alapján…
Mindenesetre ez a verseny tanulságos volt számomra már ott is…de így visszanézve meg még inkább… Sok emberben csalódtam…de mégsem rájuk emlékszem, hanem azokra, akik lelkileg közel kerültek hozzám.❤️ Köszönöm a lehetőséget, hogy megtapasztalhattam, hogy milyen ebben a kaland reality-ben részt venni!
Bizony sokszor az állatok között éreztem magam a legjobban, s ezek a pillanatok a legkedvesebbek a szívem számára. Sokszor ők adtak nekem erőt a nehezebb pillanatokban… 🐔🐴🐮🐄🐷🦃🐈⬛🐈⬛
Már egy ideje kacérkodom a gondolattal, hogy szeretnék tyúkokat és fürjeket tartani… 🐓A @farmviptv2 - ben való részvétel lehetőséget adott számomra, hogy megnézzem képes vagyok-e a felelős állattartásra, hogy nem okoz-e nehézséget minden nap kora hajnalban kelni, hogy kiengedhessem, etethessem, rendbe rakhassam őket. 🌅 Teltek a hetek és én boldogan ébredtem fel minden nap a kakas kukorékolására, jó érzéssel töltött el az állatokról való gondoskodás, melyet becsülettel végeztem. Szóval a kérdés eldőlt, már készülnek az ólak, s jövő év elején érkeznek a lakóik! 🐔🐧🦆
Sokan kérdeztetek a két kiscicáról, hogy nekik mi lett a sorsuk. 🐈⬛🐈⬛ Szívem szerint hazahoztam volna magammal őket…de az én 16 éves Simbám nem tűr meg más macskát maga körül, nagyon harcias viselkedési formát vesz fel… 😾 Már a játék alatt megtalálták leendő szerető gazdijukat: A két kis fekete-fehér cica jó helyre került, az egyik nagyon kedves szerkesztő lány vitte őket haza, szóval szuper helyre kerültek, szeretve vannak. 😻😻 Hatalmasat is nőttek már, storyban tettem fel róluk képet"

- olvasható a modell bejegyzésében, amit ide kattintva láthattok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!