Fat Joe megható üzenete autista kisfiának - ifaktor
Fat Joe zöld kabátban

Az amerikai rapper Fat Joe 19 éves volt, amikor megszületett kisfia, Joey.


Fat Joe legidősebb kisfia, gyerekkora óta autizmusban szenved. Most pedig születésnapja alkalmából, egy szívhez szóló üzenettel köszöntötte őt édesapja.

„Az élet tele van meglepetésekkel. Még csak egy gyerek voltam, mikor 19 évesen megérkezett hozzánk Joey. Az egyik legijesztőbb napja volt az életemnek. Az orvos azt mondta, hogy nem lesz normális és hogy az ilyen gyerekekkel nehéz a mindennapi élet.”

írta az 51 éves rapper.

Fat Joe elmondta, hogy sosem fordult meg a fejében, hogy lemond gyermekéről.

„Ő a kicsi énem.”
„Rengeteg munka és folyamatos áldozat hozatal a szülők részéről, hogy gyermeküket biztonságban tarthassák, miközben boldog.”

Sosem engedte, hogy posztoljanak róla, vagy képeket készítsenek, ugyanis teljes biztonságba szerette volna őt tudni.

„Joey rengeteg kihívást sikerrel teljesített és azt hiszem a szüleimet is ő tartja életben, hiszen rendkívül szeretik őt.”
„Hogyan mondod meg a legjobb és leghűségesebb emberednek, hogy ’Köszönöm’? Büszke vagyok Joeyra, ő az én mindenem. Szeretlek Joey, mindannyian szeretünk. Köszönöm, hogy az életem legnagyobb áldásaként vagy jelen. Boldog születésnapot Joey, Isten áldjon!”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!