Fenyő Iván szívesen várja a nyitott gondolkodású embereket - ifaktor
Fenyő Iván fehér ingben ül

Fenyő Iván ismét személyesen várja, azokat az embereket, akikkel egy különleges közösséget tud kovácsolni. Nemcsak finom vegán ételekkel, de nem mindennapi vendégekkel is készül a színész.


Fenyő Iván a Life Tv műsorában mesélt kezdeményezéséről, a Gyere fel Ivánhoz!-ról, amellyel egy közösséget szeretne létrehozni, olyan emberekkel együtt, akik hasonló gondolkodásúak, mint ő. Emellett pedig nyitottak az újra és ébredő lélekkel szemlélik a világot.

A színész egy szűk körű, kötetlen beszélgetésre invitálja az érdeklődőket egy pár órára. Emellett pedig egy bőséges, vegán vacsorával is készül az alkalmakra.

,,Táplálék testnek, léleknek, szívnek, szellemnek..🙏☺️⭐️📿 - mi kell még? Igazi csoda volt! Alig akartunk szétszéledni. Na ha valaminek, akkor az ehhez hasonló alkalmaknak nagyon itt van az ideje..!🙏☝️💫📿Fontos és meghatározó élmények ezek az estek, valamint az ilyen családi, baráti, bensőséges pillanatok az Életben. EGY ÉLETRE SZÓLNAK..❤️🙏☺️📿”

-írta Iván az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!