Íme a top 4 legnépszerűbb újévi fogadalom 2. - ifaktor
Íme a top 4 legnépszerűbb újévi fogadalom 2.
Íme a Top 4 legnépszerűbb újévi fogadalom
Íme a Top 4 legnépszerűbb újévi fogadalom

Íme a top 4 legnépszerűbb újévi fogadalom 2.

Korábbi cikkünkben megírtuk, mi az a négy fogadalom, ami a legnépszerűbb világszerte szilveszter idején. Azonban most elhoztunk nektek még négy olyan újévi esküt, amelyet szintén sokan megígérnek maguknak az utolsó napján.


Fejlődés

Ez a tétel a személyiségfejlődésre vonatkozik. Az emberek ilyenkor hajlamosak megígérni, hogy felhagynak a rossz tulajdonságaikkal, mint például a hallogatás vagy az előítélet. Továbbá megfogadják, hogy pozitívokra cseréik őket, mint mondjuk a spontaneitás vagy a türelmesség.

Párválasztás, családalapítás

Ez egy igazán meghökkentő, de ugyanakkor érdekes fogadalom. Ugyanis meglepődnétek hányan fogadják meg, hogy családot alapítanak a jövő évben, még akkor is, ha szingli az illető. Illetve jobban odafigyelnek, hogy milyen társat keresnek az életben.

Utazás

A karácsony a legtöbb háztartásban súlyos kiadásokkal jár, ahogy arra a fitneszguru, Schober Norbi is felhívta a figyelmet. Mégis ilyenkor sokaknak egy újabb kiadáson jár az eszük, mint például egy nyaraláson. Ilyenkor megígérik, hogy abban az évben igen is kényeztetni fogják magukat és családjukat, vagy pedig kihúznak egy tételt a bakancslistájukról.

Időbeosztás

Hasonlóan a fejlődés részben leírt ponthoz, a gördülékenyebb időbeosztáshoz is először saját magunk hozzáállásán kell, hogy változtassunk. Sokszor megfogadja az ember az év elején, hogy több időt szán majd a szeretteire, a családtagjaira vagy éppen önmagára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!