FollowAnna rávett magát a műtétre: ezután minden megváltozik - ifaktor
kőnig anna, followanna
A népszerű influenszer, Kőnig Anna, vagy ahogy mindenki ismeri, FollowAnna legutóbb az Exatlon Hungary műsorában szerepelt (méghozzá igencsak sikeresen – a szerk.) és most újabb kihívás elé állította magát.


Anna amióta az eszét tudja szemüveges, de a most rászánta magát egy szemműtétre, amely segíthet a látásán és megelőzi a további rosszabbodását.

„Annyira régóta szemüveges vagyok, hogy nem is emlékszem gimis korom melyik évében kezdődött. Megtanultam vele élni, megszoktam és idomultam hozzá."

– kezdi a bejegyzését az influenszer.

„Annyi apróság van, amikor jobb lenne, ha nem lenne, de megszoktam, mert nem volt más választásom. Egészen mostanáig, eljött az a pillanat, hogy már nem romlik tovább a szemem, és én is lézerszemű lehetek. El sem tudom mondani, hogy mennyire várom. Holnap fogják műteni a szememet, amit szeretnék megörökíteni majd nektek."

– írta az Instagram-oldalán Anna, akinek műtétjét a mai modern technológiának megfelelően lézerrel, mindössze pár perces beavatkozás során végzik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!