Forró: Britney Spears meztelenül pózolt az Instagramon - ifaktor
Britney Spears szőke hajjal mikrofonnal a szája előtt lép fel

A popsztár a hétvégén két topless képet posztolt magáról az Instagramon. A képeken Britney Spears egy fa mellett látható, ami úgy néz ki, mintha a hátsó kertjében állna.


Az énekesnő arról is ismert, hogy hosszú kép aláírásokban osztja meg rajongóival legmélyebb gondolatait, topless képei esetében mégis kivételt tett – az egyiket egy cserepes növény emojival, a másikat pedig három csillogó emojival látta el.

Persze Britney számára nem idegenek a szexi képek. Az énekesnő rendszeresen posztol magáról fürdőruhás képeket, július elején például egy sejtelmes képet posztolt meztelen hátáról.

A hét elején a popsztár megosztotta, hogy még mindig nem dolgozta fel az életében a közelmúltban bekövetkezett változásokat, és hogy még sok mindent el kell mondania a gyámsági csatájával és az érintettekkel kapcsolatban.

"Szóval azt mondtam az egyik legutóbbi posztomban, hogy >>az élet megy tovább<< de ezt mindig könnyebb mondani, mint megtenni.!!!!! Abban a pillanatban ezt éreztem a legkönnyebbnek mondani, de azt hiszem, mindannyian tudjuk, hogy soha nem leszek képes elengedni és teljesen továbblépni, amíg nem mondtam el mindent, amit el kellett mondanom ... és még csak a közelében sem vagyok!!!! Olyan sokáig mondták, hogy maradjak csendben, és végre úgy érzem, hogy csak most jutottam el idáig 🕊️🕊️🕊️🕊️ !!!!"

- írta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!