Forró: Britney Spears meztelenül pózolt az Instagramon - ifaktor

A popsztár a hétvégén két topless képet posztolt magáról az Instagramon. A képeken Britney Spears egy fa mellett látható, ami úgy néz ki, mintha a hátsó kertjében állna.


Az énekesnő arról is ismert, hogy hosszú kép aláírásokban osztja meg rajongóival legmélyebb gondolatait, topless képei esetében mégis kivételt tett – az egyiket egy cserepes növény emojival, a másikat pedig három csillogó emojival látta el.

Persze Britney számára nem idegenek a szexi képek. Az énekesnő rendszeresen posztol magáról fürdőruhás képeket, július elején például egy sejtelmes képet posztolt meztelen hátáról.

A hét elején a popsztár megosztotta, hogy még mindig nem dolgozta fel az életében a közelmúltban bekövetkezett változásokat, és hogy még sok mindent el kell mondania a gyámsági csatájával és az érintettekkel kapcsolatban.

"Szóval azt mondtam az egyik legutóbbi posztomban, hogy >>az élet megy tovább<< de ezt mindig könnyebb mondani, mint megtenni.!!!!! Abban a pillanatban ezt éreztem a legkönnyebbnek mondani, de azt hiszem, mindannyian tudjuk, hogy soha nem leszek képes elengedni és teljesen továbblépni, amíg nem mondtam el mindent, amit el kellett mondanom ... és még csak a közelében sem vagyok!!!! Olyan sokáig mondták, hogy maradjak csendben, és végre úgy érzem, hogy csak most jutottam el idáig 🕊️🕊️🕊️🕊️ !!!!"

- írta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!