Fresh Andi betegsége megmutatni igazi haját - ifaktor
Fresh Andi sárga pulcsiban, sárga háttér előtt áll

Fresh Andi legyőzte a mellrákot és megmutatta, hogy igenis van kiút. Most visszatért és először a betegsége óta, nem húzott parókát kamerák előtt.


Fresh Andinál 2021-ben rosszindulatú mellrákot mutattak ki. Ennek következtében hosszú, kínkeserves időszak következett az énekesnő életében, de mostanra sikerült teljesen kilábalnia belőle. Ezt követően minden megjelenésekor parókát viselt, hogy a kemoterápia során elveszített haját ne láthassák az emberek. Most azonban első alkalommal hagyta el kamerák előtt a műhajat, és vállalta fel igazi, rövid és szőke haját.

Andi a TV2 „Szerencsekerék” című műsorában vett részt, ahol csodás stílussal viselte rövid szőke haját. Nem csak a nézők és rajongói, de ő is rettentően büszke arra, hogy végre legyőzte a belső korlátait és szinte kicsattan az örömtől is.

“Ez már az én hajam, és nagyon büszke vagyok rá. Képzeljétek el, ezért is izgultam nagyon, hogy jövök ma hozzátok végre paróka nélkül…Iszonyatosan jól érzem magam, és örülök hogy sok olyan nő keres meg, aki hasonló helyzetben van, mint én voltam, és tudok nekik segíteni már azzal is, hogy elmesélem nekik, én hogyan küzdöttem meg a betegséggel.”

- mondta Andi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!