A Galaxis Őrzői 3 a legjobb film lehet, amit valaha láttunk - ifaktor
Groot a Galaxis Őrzői című filmből

Ki ne imádná Mordályt vagy Grootot? A Galaxis Őrzői 3-ban is Gamorát alakító színésznő szerint, a trilógia legjobban sikerült része lesz.


A harmadik és egyben utolsó Galaxis Őrzői résszel, egy rendkívül izgalmas és vicces korszak zárul le. A legújabb filmről, ami 2023-ban várható, Zoe Saldana (Gamora) elismerően beszélt.

Egy mostani interjúban azt árulta el, hogy milyen tapasztalatokkal gazdagodott a legújabb film forgatása során, valamint, hogy a Marvel-rajongók számára, miért gondolja, hogy ez lesz a Number 1 film, az egész szériából.

„Szerintem ez lesz az eddigi legjobb rész. Robbanni fog, de fontos leszögezni, hogy a Galaxis Őrzőit forgatni, nagyon nehéz feladat. Rengeteg akció van benne, rengeteg piszok és soha véget nem érő sminkelések. Ugyanakkor a végén úgy érezzük, ez bizony megérte.”

nyilatkozott Sandana.

Arról is beszámolt, hogy mennyire fájó volt a stábnak, beleértve őket is, hogy ez az utolsó rész ebből az installációból.

„El kell mondjam, hogy számos viszontagsággal küzdöttünk, aminek egyik fő ellensége a COVID és a vele járó folyamatos késések voltak. Amikor pedig ott voltunk a végén, akkor arra gondoltunk, hogy milyen klassz időt töltöttünk el együtt. Ez egy keserű élmény is egyben, mert bele kell gondoljunk abba, hogy ez lesz az utolsó Galaxis Őrzői filmünk együtt. Szóval ebből az értelemből keserű, de másik oldalról pedig nagyon jó, hiszen boldogok vagyunk, amiért ezt az utat együtt tettük meg és hogy James Gunn ennyire jó és gyönyörű befejezést adott a filmnek.”

A Galaxis Őrzői 3 című filmet 2023. május végétől láthatjuk majd a mozikban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!