Gáspár Bea:,,Nem tudtam, hogy életem legjobb döntése lesz" - ifaktor
Gáspár Bea egy fehér karácsonyfa mellett.
Gáspár Bea elárulta az igazságot Gáspár Zsolti feleségéről
Instagram/@gasparbea

Gáspár Bea:,,Nem tudtam 20 éves fejjel, hogy életem legjobb döntése lesz"

Bea és lánya, Evelin között különleges kapocs van.


Gáspár Evelin a mai napon ünnepli 28. születésnapját. A fiatal lányt édesanyja, Gáspár Bea is felköszöntötte ez alkalomból az Instagram-oldalán. Az édesanya videójában közös képek szerepelnek nagyobbik lányával, amelyeken tisztán látszik, hogy nagyon szoros a kettőjük kapcsolata.

Emellett pedig Bea még egy szívhez szóló üzenetet is írt Evelinnek, amelyben elárulta, hogy bár nagyon fiatalon szülte nagylányát – 20 évesen – mégis ezt tartja élete legjobb döntésének. Továbbá Bea szerint mindig támogatják egymást Evelinnel és biztosította lányát arról, hogy mindig számíthat az édesanyjára.

,,Drága NAGYLÁNYOM! @evelingaspar 28 évvel ezelőtt már sejtettem, de még nem tudtam 20 éves fejjel, hogy életem legjobb döntése lesz téged fiatalon a világrahozni! Veled minden jó! Biztos pont vagy az életemben! Formálsz, tanítasz,véleményt alkotsz, amit mindig elfogadok, mégha néha nem is úgy tűnik! 28 közös év! Mennyi mindent átéltünk ketten, hárman, négyen! Mennyi közös emlék!
A Jó Isten áldását kérem Rád, boldogságban, egészségben és bőségben!
Nagyon-Nagyon SZERETLEK! Amíg élek, rám mindig mindenben számíthatsz, ezt ne feledd!!!
Te vagy az egyik legjobb dolog az életemben! (A másik a tesód)
Ember nem kívánhat jobb gyermeket nálad! Köszönöm, hogy vagy és hogy ilyen vagy, mert így vagy nekem a világ legszebbje, legjobbja a leg-leg-leg! "

-írta Bea az Instagram-bejegyzésében.


Ne hagyd ki!