Gáspár Evelin hatalmas változáson ment át - ifaktor

Gáspár Evelein rajongói alig akarnak hinni a saját szemüknek! Bombasztikus képeket posztolt.


Az elmúlt napokban Gáspár Evelin több bikinis képpel is jelentkezett nyaralásáról, amelyek teljesen elkápráztatják a rajongóit.

A lányra a Győzike Show-ból emlékezhetünk a legjobban, ahol még ducibb volt és a nővé válás rögös útján haladt.

Evelin mára igazi fiatal nővé cseperedett és rengeteg változáson ment át az elmúlt időszakban, amit láthatóan büszkén is tesz közzé. Darázs dereka szinte bármilyen top modellt is megszégyenítene.

Rajongói nem győzik méltatni Evelin szép alakját és kecsességét, azt is szem előtt tartva, hogy a lány nem rak feleslegesen filtereket képeire, ez által is természetes hatást érve el:

„Imádom, hogy nem szerkeszted agyon a képeid és nálad valóban azt látni, ami valójában vagy! Az apró bőrhibák, amik teljesen normálisak, hisz sokat is fogytál és persze mindenkin vannak! Egyszerűen gyönyörű vagy."

Mi is csak annyit tudunk mondani, hogy Evelin bizony hihetetlen formában van.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!