Gáspár Evelin megmutatta új luxuskonyháját - ifaktor
Gáspár Evelin a tengerparton
Gáspár Evelin legújabb Instagram-bejegyzésében mutatta meg luxusotthonuk konyháját. A fiatal lány novemberben költözött össze szerelmével.

Egy ideje már csak kettesben élvezhetik otthonuk melegét Gáspár Győző és felesége, Gáspár Bea. Ugyanis mindkét lányuk, Virág és Evelin is már elköltözött a családi házból. A nagyobbik Gáspár lányra tíz hónappal ezelőtt talált rá a szerelem és párjával novemberben már össze is költöztek.

Evelin most egy kisebb betekintést engedett barátjával közös otthonukba, amely jól láthatóan igazi luxusotthon. A gyönyörű fekete márványlapos konyhapulttól és a hozzá tökéletesen passzoló zöld bársony bárszékektől a követőknek is leesett az álla.

Evelin azt is megmutatta, hogy melyik az első szakácskönyvet, amit beszerzett, ami pedig érdekesen módon nem az édesanyjáé. Hanem az egykori szépségkirálynő, Cserháti Tamaráé, aki az izraeli konyha ízvilágába kalauzolja el az olvasókat.

,,megkaptam az első szakács könyvemet az új konyhámba😍🥳👩🏽🍳”

-írta Instagram-bejegyzésében Evelin.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!