Gáspár Győző nyilvánosságra hozott egy videót Zsoltiról - ifaktor
Gáspár Győző 48 éves lett.
A Gáspár-testvérek között már jó ideje megromlott a viszony. Már mindannyian többen megszólaltak a témában, de persze mind máshogy látják a miérteket. Gáspár Győző most megosztott egy szívhez szóló üzenetet Zsoltitól.


Most azonban Zsolti tett egy lépést tervére felé, aki a napokban ünnepelte 48. születésnapját.

„Kedves testvérem, kedves bratyeszom, vagy ahogy szoktam neked mondani: bratyeszkám! Isten éltessen sokáig erőben, egészségben! Attól függetlenül, hogy mi van velünk, én kamázlak téged, szeretlek! Egészségedre megiszunk egy pohár pezsgőt a kis családommal. Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk, jó egészségben. És karácsony is volt, emelem a kalapom és boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! Sziasztok! Hajrá Győzike!”

– fogalmazott Gáspár Zsolti egy testvéréhez eljuttatott videóban, amin Győző nagyon meghatódott – szúrta ki a Bors.

„Ma mindenre számítottam, de erre nem. Két év után kaptam ezt a videót. Gyerekek, szóhoz sem jutok”

– írta Győző.

Az alapkonfliktus Zsolti szerint Győző irigysége, míg Győző és Bea szerint Zsolti felesége a gond. Gáspár Zsolti szerint azonban a felesége egy szlovák származású cigánylány, aki annak idején még az édesanyját is sajátjaként ápolta. Szerinte Győző egyszerűen nem mond igazat, amikor a kettejük megromlott viszonyáról beszél.

„Bármi is történt, a bajban mindig ott vagyok, ahogy a napokban a karamboljuknál is elsőként siettem a segítségükre. Egy anyától, apától származunk, s bár sok mindenről máshogy gondolkodunk – például nekem nem eladó a családom –, de a vér soha nem válik vízzé”

– nyilatkozta korábban Zsolti.

Bea asszony azt mondta, hogy Zsolti nem mond igazat felesége származásáról, aki nem igazán kedveli őt.

„Zsoltiékról tudnék rosszat is mondani, de leginkább a feleségéről.”

– mondta Bea korábban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!