Ez a probléma hozta közelebb egymáshoz Bella és Gigi Hadidot - ifaktor
Bella és Gigi Hadid egymás mellett állnak az MTV eseményén egy fotó fal előtt

A szupermodell nővérek köteléke állítólag azután erősödött meg, hogy tavaly szeptemberben konfliktus adódott édesanyjuk, Yolanda Hadid és Gigi ex-pasija, Zayn Malik között.


Egy, a Hadid családhoz közel álló forrás a People-nek elmondta:

"Gigi és Bella közelebb kerültek egymáshoz a Zayn és Yolanda incidense óta. Bella kitartott mellette, mivel a helyzet sok feszültséget okozott a családon belül"

Malikot négyrendbeli zaklatással vádolták meg egy állítólagos fizikai incidens után, amelyben a bírósági dokumentumok szerint "lelki gyötrelmet és fizikai fájdalmat okozott [Yolandának]". Októberben röppent fel a hír, hogy Gigi és Malik a veszekedés után szakítottak.

"Gigi végzett Zaynnel. Ő egy nagyon zárkózott ember, így Bella tényleg ott volt, hogy támogassa őt"

- folytatta a forrás.

"Ez mindannyiuknak nehéz volt, mert annyira közel állnak egymáshoz. Yolanda az anyukája, Zayn pedig még mindig a gyermeke apja, még akkor is, ha a romantikus kapcsolatuknak vége."
"Ez nem volt könnyű Giginek, és sok stresszt és problémát okozott a családjában"

- tették hozzá.

Az énekes októberben nem vallotta magát bűnösnek a zaklatás vádjában, tagadta, hogy bármilyen fizikai kapcsolatot létesített volna Yolanda Hadiddal. Minden egyes vádpontért 90 nap próbaidőt kellett letöltenie, valamint egy dühkezelési tanfolyamot és családon belüli erőszak programját kellett elvégeznie.

Gigi képviselője októberben azt mondta a People-nek, hogy a modell arra koncentrál, hogy mi a legjobb neki és kislányának, Khainak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!