Gigi Hadid elsírta magát, mikor a „Torta királlyal” dolgozhatott - ifaktor
Gigi Hadid és Buddy Valastro egy közös műsorban

Ki ne ismerné Buddy Valastrot, a torta királyt? Így volt vele Gigi Hadid, mikor találkoztak, hogy együtt „tortázhassanak".


Gigi Hadid minden eddig magára öltött álarcát és szuper modell énjét félretette, amikor megtudta, hogy lehetősége nyílik találkozni, az egyik kedvenc tv-s szereplőjével, a sokak által ismert Buddy Valastroval.

Valastro elmondta, hogy fogalma sem volt arról, hogy Hadid ekkora rajongója és elképesztően jól esett számára ez az elismerés.

Buddy elmondása alapján, amikor elsőnek találkoztak, hogy együtt dolgozhassanak, Hadid elsírta magát és nem tudta visszatartani azt a sok felgyülemlett érzelmet és szeretetet, amit Buddy iránt érez. Ezt mondjuk meg is lehet érteni, hiszen nagyon sok ember számára szimpatikus karaktert alakít a tv-ben. A „király" egyenesen el volt ájulva, hogy mennyi mindent tud Hadid a műsoráról, a dekorációkról és ezt követően pedig egy nagyon szuper kis sütést vittek végbe együtt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!