Gigi Hadid reméli, hogy inspirálni fogja lányát - ifaktor
"Úgy érzem, ma este megmutatom neki, hogy mit jelent kiöltözni és kiegyensúlyozottnak lenni" - mondta Gigi Hadid a livestream műsorvezetőjének, Keke Palmernek.


A hétfő esti Met-gálán Gigi Hadid a livestream műsorvezetőjének, Keke Palmernek elmagyarázta, hogy kifutómodell mellett példakép is szeretne lenni.

Hadid arról beszélt Palmernek, hogy reméli, hogy egy napon lányát, Khai Hadid Malikot is inspirálja majd az eseményen való megjelenése.

,,Jövő héten lesz egyéves, és úgy érzem, mintha anyai szolgálatban lennék. Minden nap a farmon voltam vele a melegítőnadrágomban és a kuszán felkötött hajammal. Úgy érzem, ma este megmutatom neki, hogy mit jelent kiöltözni és kiegyensúlyozottnak lenni"

- mondta.

Ha már Met-gála – amellett sem szabad elmenni szó nélkül, hogy a gyönyörű Gigi újdonsült vörös haja csak úgy vonzotta a tekintetet. A szupermodell a 2021-es Met-gála vörös szőnyegén debütált a tüzes színnel.

Emellett a szupermodell egy fekete-fehér, ujjatlan Prada ruhát viselt, amelyhez fekete operakesztyűt választott. A megjelenését leginkább az új hajszíne és a nyakában lévő gyémánt nyaklánc varázsolta extravagánssá.

"Ez a ruha tényleg az egyszerűség és a minőség megőrzését ünnepli"

- mondta Hadid a vörös szőnyeges élő közvetítés során.

Egy biztos – a fodrászok számíthatnak egy hatalmas rohamra, mert ezután valószínűleg rengetegen szeretnének majd a Gigiéhez hasonló hajszínre váltani.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!