Gigi Hadid új fotókat osztott meg a gyermekéről - ifaktor
Gigi Hadid egy farmon a kezében cipeli gyerekét
A modell bepillantást engedett az Instagram-rajongóknak a családjával a pennsylvaniai farmjukon töltött csendes, nyugodt életébe.


Egy sor felvételen pózol Hadid a medencében, friss zöldségeket és virágokat szüretel a farmon és sétálgat a birtokon, miközben kislányát, Khai Hadid Malikot tartja a kezében, akit tavaly szeptemberben hozott világra. Kislánya 11 hónapos koráról egy édes fekete-fehér fotóval is megemlékezett, amelyen a korhatár mérföldkövét ábécéblokkokkal írja ki.

"Egy kis augusztusi x"

- írta a szupermodell a sorozat képaláírását.

Hadid gyakran használja a közösségi médiát, hogy tájékoztassa követőit az új, nyugodtabb életmódjáról Khai édesanyjaként. Egy másik májusi fotódömpingben hangulatos családi képeket posztolt a farmról, valamint egy szívből jövő feliratot a lánya iránt érzett szeretetéről és imádatáról.

"A pletykák igazak: a legjobb barátom, célom, múzsám, legnagyobb büszkeségem és örömöm! Olyan szerencsésnek és inspirálónak érzem magam, hogy az anyukád lehetek Khai-m. Egy öreg lélek, tele napsütéssel, mindenki napjait feldobod! Köszönöm, köszönöm, köszönöm! "

- írta.

A Harper's BAZAAR augusztusi címlapsztorijában elmondta, hogy naplóírásba kezdett, hogy könnyebben megbirkózzon a szorongásokkal és azokkal a napokkal, amikor kétségei voltak az anyasággal kapcsolatban. Hozzátette, hogy nagyra értékeli a családdal együtt töltött időt, amikor Khaijal és Malikkal a New York-i múzeumokba és hegyekbe mennek túrázni és izgalommal tölti el, hogy megismerheti kislánya vonzalmait - a dinoszauruszok iránti rajongásától kezdve az arab gyerekdalok iránti szeretetéig.

"Imádja a madarakat, az állatokat"

- mondta Hadid.

"Jó kint lenni a hosszú tél után."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!