Gólyahír: Macklemore újból apuka lett - ifaktor
Macklemore és felesége, Tricia Davis immáron háromgyermekes boldog családot alkotnak. Tricia elárulta, hogy a kicsi több mint egy hónapja érkezett hozzájuk.


Szeptember 14-én, kedden Tricia megosztott egy Instagram-fotót, amelyen újszülött kisfiával, Hugoval látható. A képaláírásban megjegyezte, hogy a kisfiú valójában több mint egy hónapja született.

,,Hat héttel ezelőtt a Buck Hold árnyékában"

- írta, holdarcot és szarvas emojikat is hozzáfűzve:

,,Ez a gyönyörű ember érkezett az életünkbe. Isten hozott itthon Hugo!"

A 38 éves Macklemore a maga részéről még nem posztolt a gyermekről a saját közösségi média fiókjain, de felesége posztját egy szív emojival kommentálta.

Áprilisban Tricia Instagram Storyban jelentette be a terhességet, megosztva egy képet a pocakjáról és a következő üzenettel:

,,Summer baby".

Első közös kislányuk 2015-ben született, rá két hónapra az egyébként régóta együtt élő pár összekötötte az életét. Néhány év múlva, 2018-ban érkezett a családba második kislányuk is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!