Gwen Stefani így éli meg a házas, farmer életet - ifaktor
Gwen Stefani fehér garbóban egy székben ül és mosolyog

Úgy érzi Gwen Stefani, hogy megtalálta a tökéletes életet Blake Shelton mellett. Az Oklahomában található farmon, élete végéig is tudna éldegélni.


9 hónap telt el azóta, hogy Blake Shelton és Gwen Stefani házasságot kötöttek. Az énekesnő most egy interjú erejére ugrott be Ellen DeGenereshez, hogy új kozmetikai termékeit népszerűsítse, és persze, hogy meséljen földöntúli szerelméről és jelenlegi életéről.

„A házasság, nagyon nagy buli. Imádom. Nagyon áldottnak érzem magamat. Ő az én legjobb barátom, nagyon jól érezzük magunkat.”

-mondta Gwen.

Azt is elmondta, hogy amikor Blake is teljesen otthon volt, akkor egy komplett talajfrissítést csináltak, hogy a kertészetnek is tudjanak élni.

„Amikor mi valamit csinálunk, akkor csakis nagyban csináljuk. Leginkább a kertészkedést.”

tette hozzá az énekesnő, akiknek tulipánjaik, vadvirágaik és vasvirágaik is vannak.

Nyilván megengedhetnék maguknak, hogy egy profi kertészt béreljenek fel ezekre a feladatokra, de nekik más terveik vannak.

„Hazaküldtem, hogy találja ki, hogyan kell jól talajfrissíteni és szakszerűen felásni a kertet. Szóval nagyon jó lesz. Most is azon dolgozik.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!