Gyuricza Dóra ezzel sok édesanyát megnyugtatott - ifaktor
Gyuricza Dóra terhesen egy fekete ruhában

Gyuricza Dóra mióta életet adott első közös kislányuknak Rácz Jenővel nem csak gratulációkat kap az interneten. Most egyik legutóbbi Instagram-bejegyzésében válaszolt, azokra a kérdésekre, amelyek a súlyával kapcsolatosak.


Gyuricza Dóra nemrég adott életet első gyermekének és a fiatal édesanya csak úgy ragyog a boldogságtól. Korábban már mi is megírtuk, hogy Dóri előszeretettel oszt meg pillanatokat a mindennapjaiból az Instagram-oldalán. E mellett pedig sokszor ad tanácsot, azoknak a nőknek, akik hasonló cipőben járnak, mint ő.

Egyik legutóbbi-bejegyzésében is arról mesélt, hogy milyen elvárásokat állít a társadalom az édesanyák elé. Valószínűleg az influenszer is sokszor kap a követőitől, olyan kérdéseket, amelyek az alakjára vonatkoznak, de Dóri igazán jól kezeli a rosszindulatú megjegyzéseket.

,,Gyógyulunk❤️
Mikor megy le a hasad? Hogyan diétázol szülés után? Hány kiló ment le rólad a kórházban? Mikor kezdesz sportolni?
➡️A gyermekágyas időszakban ne foglalkozzatok ezekkel a kérdésekkel‼️Gyógyultok, a lelketek is, a testetek is, a babátok is🙏 adjatok magatoknak 6 hetet, amikor szeretgetitek egymást a kicsivel, aztán lesz még rá rengeteg idő, hogy Spartacus üzemmódba kapcsoljunk. Most ez az egészségről, a fejlődésről, a kapcsolódásról szól🔗 ‼️Büszke vagyok a testemre, hogy ilyen szépen és gyorsan gyógyul, büszke vagyok a kisbabámra, hogy csöpp kis termete ellenére ilyen erős, és ennyire nagy benne az élni akarás❤️ Szeretem a pocakom, nézzen ki bárhogyan is, legyen bármekkora, mert MINDENT megadott a kislányomnak és nekem is, hogy ezt az időszakot ilyen szépen megéljük🙏 Esténként őszinte hálát érzek mikor kenegetem a hasam a finom illatú krémekkel, és kicsit megszeretgetem magam amiért ekkora csodákra vagyok képes🌸 Adj időt magadnak‼️Légy büszke magadra‼️Szeresd magad‼️❤️”

-írta Dóra az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!