Gyuricza Dóra bikiniben is nagyon jól érzi magát - ifaktor
Gyuricza Dóri

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra éppen nagy erőkkel készülődnek gyermekük érkezésére, de egy kis lazítás a vízparton mindig belefér.


A sztárséf és felesége novemberben jelentették be, hogy babát várnak, mostanra pedig nem csak, hogy a nevét tudják, de szemmel láthatólag is változik Dóri teste. A páros leendő gyermekéről az is kiderült, hogy kislány lesz és a Kamilla nevet kapja majd.

Jenő séf még 2019-ben látta meg versenyzőként az RTL műsorában Dórit, aki azonnal elcsábította őt kinézetével és természetével. Majd később bejelentették a hírt, hogy együtt vannak és nem sokkal később, meg is történt a lánykérés.

A lánykérést a titkos esküvő követte, majd a várandósság. Azóta Jenő és Dóri boldogan készülnek Kamilla érkezésére és a karácsonyra hangolódást, hogyan ünnepelhették volna másként, ha nem a víz mellett? A kikapcsolódás közepette pedig Dóri több képet is feltöltött, amin bikiniben látható és meg kell vallani, nagyon jól tartja magát!

Jenő pedig az egyik posztjában megemlítette, hogy már nagyon-nagyon várják gyermekük érkezését és rendkívül izgatottak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!