Gyuricza Dórának már most sokat tanított az anyaság - ifaktor
Gyuricza Dóri pöttyös ruhában
100.000 ezer fősre nőtt Gyuricza Dóri követői tábora
Instagram/@gydorejj

Gyuricza Dórának már most sokat tanított az anyaság

Rácz Jenő felesége, Gyuricza Dóra emlékeztetés képpen osztotta meg legújabb Instagram-bejegyzését, amelyben hálát ad terhessége előtti gondtalanabb életéért.


Gyuricza Dóra előszeretettel osztja meg követőivel tapasztalatait és érzéseit terhességével kapcsolatban. A fiatal kismama jelenleg már a kilencedik hónapban van, vagyis bármikor megszülethet első kisgyermeke.

Legújabb Instagram-bejegyzésében hálát adott azokért a dolgokért, amik korábban természetesnek számítottak az életében, mint például a fájdalom nélküli járás vagy éppen a pihentető alvás.

,,Sok mindent tanultam a terhességem során🙌 rengeteg elfogadást, türelmet és hálát‼️ Ha másra nem is jó ez a poszt, hát legyen egy emlékeztető, hogy az ember nem elég hálás olyan alapvető dolgokért, hogy;
-rendesen kap levegőt
-fájdalom nélkül tud járni
-nem sajog folyton valahol a teste
-tud aludni
Elképesztő mikre képes az emberi test‼️ Nem alap, hogy jól vagy, így töltsön el egy kis hála minden nap, amikor nagy levegőt veszel, vagy sétálsz egy nagyot‼️🙏🌸
#szeresdmagad #36weekspregnant”

-írta Dóra az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!