Gyuricza Dóri mindenkinek olyan barátokat szán, mint Schoberték - ifaktor
Rubint Réka, Schobert Norbi, Rácz Jenő és Gyuricza Dóri bőröndökkel állnak Gratzban
Dóri Instagram-oldalán követőinek Schobert Norbiékhoz hasonló barátokat kívánt.


Korábban már megírtuk, hogy Gyuricza Dóriék és Schobert Norbiék egyre több időt töltenek együtt és igen szoros barátságot ápolnak egymással. A két páros szinte mindegyik tagja megosztotta már közösségi oldalán, hogy közös nyaralásra mentek.

Dóri a mai napon posztolt a kiruccanásról, amiben elmondja követőinek, hogy mindenkinek Norbiékhoz hasonló barátokat kíván, ugyanis fantasztikus élménnyel gazdagították őket esküvőjük után.

A fotóból kiderül, hogy Réka és Norbi elvitte a friss házaspárt egy terepjárós túrázásra, ami elég vadnak és veszélyesnek tűnt. Dóri elmondása szerint felejthetetlen élménnyel gazdagodtak férjével, Rácz Jenővel.

„Felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk ma😱 én személy szerint nem vagyok egy nagy autó rajongó, nőként konkrétan az autó színe érdekel leginkább, de ma én is lehidaltam😱 Köszönjük szépen @rekarubint és @norbi.update hogy ekkora élményt kaptunk tőletek nászajándékba🤭❤️ konkrétan fáj az arcunk a soksok mosolygástól🙏
Mindenkinek ilyen barátokat kívánok❤️"

- olvasható Dóri bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!