Ezek Hailey Bieber tanácsai a randizáshoz - ifaktor
Hailey Bierber barna ruhában az erkélyen
Hailey Bieber fontos tanácsot, adott azokat az egyedülállóknak, akik már nagyon vágynak arra, hogy megtalálják a lelkitársukat. Szerinte ezek az okai annak, hogy Justinnal ilyen gyorsan összeházasodtak.

Hailey Bieber jelenleg boldog házasságban él Justin Bieberrel. Korábban már megírtuk, hogy a fiatal párnak ugyanakkor nem indult zökkenőmentesen a kapcsolata. Justin alkohol- és drogfüggésén Hailey segítette túl. A két híresség 2018-ban házasodott össze és azóta is csak jókat lehet hallani róluk.

Hailey Bieber most Ellen Degeneres műsorában adott pár tippet, azoknak a szingliknek, akik randizgatnak. A modell úgy gondolja, komoly oka van annak, hogy Justinnal két hónap jegyesség után össze is kötötték az életüket.

Hogy micsoda Hailey tippje? A következő:

„Fontos, hogy elsőnek megtapasztald, milyen egyedül lenni. Szerezz minél több tapasztalatot, utazz, élvezd az életet, úgy gondolom ez a legfontosabb."
„Nagyon örültem, hogy nekem volt saját életem mielőtt elkezdtük a közöset. Meg volt a saját identitásom és kényelmesen éreztem magam a bőrömben."

Tehát Hailey szerint elengedhetetlen, hogy először egyedül is tudjuk élvezni az életet és annak ellenére, hogy kapcsolatba kerülünk ne szűnjünk meg önmagunk maradni. Továbbra is egy egyéniség maradunk és fontos, hogy megőrizzük saját életünk alapvető pilléreit, álmainkat, céljainkat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!