Top4 hazai sztár, akinek ikonikus hajszíne nem az eredeti - ifaktor
Tolvai Reni, Tóth Gabi, Liptai Claudia

Cikkünk, olyan hazai műsorvezetőket, énekesnőket mutat be, akik bátran mernek akár drasztikusan is változtatni frizurájukon, és nőiesen viselnek minden fazont.


Liptai Claudia

Liptai Claudia a frizurájával kapcsolatban kipróbálta már a rövidet, a hosszút, az egyeneset, a göndört, a világosat és a sötétet, de mindegyik stílust igazán magáévá tudta tenni. 10 évvel ezelőtt ikonikus vörös hajszínnel hódított, amit azóta a világos szőke váltott fel. De, amilyen bevállalós Claudia, nincs kizárva, hogy újra visszatér a védjegyévé vált vöröshöz.

Liptai Claudia

FeminaInstagram/ @modernity.hu

Orosz Barbara

Keveseknek áll annyira jól a rövid frizura, mint Orosz Barbarának. A Mokka műsorvezetője, Claudiához hasonlóan vörös hajszínnel és hosszú frizurával kezdte a karrierjét. Azonban határozottan jobban illik karakteréhez a mostani rövid, platina szőke haj.

Tóth Gabi

Tóth Gabi az örök megújuló, aki néha úgy váltogatja a hajszínét, mint más a ruháját. Az énekesnő imádja a változást és szívesen próbálja ki az egész extrém frizurákat is. Volt már fekete, barna, platinaszőke, sőt még rózsaszín hajszíne is. Annyit azonban egyszer elárult, hogy férjének, Krausz Gábornak a szőke, rövid volt a kedvence.

T\u00f3th Gabi

Instagram/ @tothgabiInstagram/ @tothgabiInstagram/ @tothgabi

Tolvai Reni

Tolvai Reni az utóbbi időben ezzel a dögös vörös színnel hódít, azonban korábban kipróbálta már a szőkét és a barnát is. Úgy tűnik az énekesnő mostanában igazán magabiztosan megéli nőiességét és jobban néz ki, mint valaha.

Tolvai Reni

Instagram/ @tolvaireniInstagram/ @tolvaireni

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!