Közösen ünneplik a Harry Potter sztárjai a 20. évfordulót - ifaktor
Harry Potter sztárok

A Harry Potter film-sorozat ikonikus alakjai, Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson is csatlakoznak a HBO Max különkiadásához: Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés a Roxfortba.


A trió is csatlakozik Christopher Colombus rendezőhöz és megannyi stábtaghoz.

Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch és Ian Hart is ott lesz a forgatáson, amin megünneplik a legelső Harry Potter, a Bölcsek Köve című film 20. évfordulóját.

„Ez egy elképesztő utazás onnantól, hogy megjelent a Harry Potter és a Bölcsek Köve című film. Szemtanúi lehettünk, hogy hogyan fejlődött ki ez az egész egy, az egész világot összekapcsoló varázslatos univerzummá."

mondta Tom Ascheim, a Warner Bros elnöke.

„Ez a visszatekintő egy megemlékezési lehetőség mindenki számára, akik életét behálózta ez a kulturális jelenség. A tehetséges színészeknek és stábtagoknak, akik a lelküket és szívüket tették bele ebbe a különleges franchiseba, a lelkes és odaadó rajongóknak, akikben 20 évet követően is él a Varázs Világ."

A Warner Bros. Unscripted Televison és a Warner Bros. Studio Tour London készíti a filmet, míg Casey Patterson Entertainment and Pulse Films stúdíója pedig producerként tevékenykedik majd.

Patterson megemlítette, hogy:

„Ezzel a hihetetlen szereplőgárdával, ahogy hazatérnek a Roxfortba az eredeti díszletekkel, varázslat uralkodik a levegőben. Itt kezdődött minden 20 évvel ezelőtt."

A producer hozzátette, hogy nagyon készülnek erre a forgatásra és szeretnék, ha a rajongókat és magukat a színészeket is egy különleges utazásra invitálhatnák, hogy felidézhessenek mindent magukban úgy, ahogy akkor történt.

A Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés a Roxfortba 2022 január elsején jelenik meg a HBO Max-on, majd 2022 tavaszán a Cartoon Networkon is megtekinthető lesz, pont azelőtt, hogy a Legendás Állatok: Dumbledore Titka megjelenne a mozikban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!