Ezekkel a hírességekkel randizott eddig Harry Styles - ifaktor
Harry Styles koncertjén
Harry Stylest, mint a One Direction egyik bandatagját ismerhette meg a közönség. Magánéletét mindig nagyon privát módon kezelte, ezért szinte kész rejtély volt, hogy éppen kivel randizik. Most összeállítottunk nektek egy listát, azoknak a személyeknek a nevével, akik egyszer már elrabolták az énekes szívét.


Caroline Flack – 2011

Harry csupán tizennyolc éves volt, amikor randizgatni kezdett az akkor 32 éves televíziós és rádiós műsorvezetőnővel, Caroline Flackkel. Pár hónap után szakítottak.

Emily Atack – 2012

Emily és Harry hivatalosan nem voltak egy pár, de azt mind ketten megerősítették, hogy randizgattak párszor. Ám egymás iránt érdeklődésük hamar alábbhagyott.

Cara Delevingne – 2012

Néhányszor együtt látták Harryt, az akkor még csak feltörekvő, ámbár mára szupermodellé vált, Cara Delevingneval. Egyes források szerint Harry akkoriban teljesen oda volt a fiatal lányért, de az egy rövid idő után már nem viszonozta érzéseit.

Taylor Swift – 2012-2013

A popdívával már majdnem egy évig járt Harry. Kapcsolatuk óriási örömöt okozott a rajongóiknak. Az énekesnőről jól tudjuk, hogy szereti megajándékozni minden exét egy a kapcsolatukról készített dallal. Állítólag Taylor Harryről írta a Style című dalát.

Nicole Scherzinger – 2013

Sosem támasztotta alá, de soha nem is cáfolta a két énekes, hogy lett volna köztük valami. Nicole 2021-ben volt zsűritag az X-faktorban, abban a szériában, amikor Harry régi bandája a One Direction megalakult. 2013-ban pedig a papparazzik kapták őket lencsevégre, ahogy kettesben randizgattak párszor.

Kendall Jenner – 2013-2014

A páros csak később ismerte el, hogy egy párt alkottak. Mára már csupán csak nagyon jó barátok.

Nadine Leopold – 2014-2015

A pletykák szerint Nadine teljesen összetörte Harry Styles szívét. Az énekest ugyanis állítólag előtte még senki sem dobta. A modell komolyabbra akarta fordítani a kapcsolatukat, amit viszont Harry ellenzett, így Nadine ultimátumot adott neki, amelynek már jól tudjuk mi lett a vége.

Kendall Jenner – 2015-2016

A párosnak pár év múlva újra kereszteződtek útjaik, de sajnos kapcsolatuk most sem tartott tovább, mint az előző alkalommal. Nemrég szerepeltek együtt James Corden műsorában, ahol Kendallnak meg kellett kérdezni Harrytől, melyik dalát írta róla. Az énekes inkább megitta a tőkehal váladékot, mintsem, hogy válaszoljon.

Camille Rowe – 2017-2018

A rajongók meg vannak róla győződve, hogy Harry 2019-es albumát, amelynek címe Fine Line, a szupermodellel való kapcsolata inspirált. Erre maga az énekes is utalt már, de konkrétan sosem vallotta be.

Olivia Wilde – 2020-jelenleg

Úgy tűnik a két híresség a tíz év korkülönbség ellenére is nagyon boldogok együtt. Nem árulnak el szinte semmit magánéletükről csupán néha látni őket nyilvánosan csókolózni. Mindenesetre mi úgy gondoljuk nagyon aranyosak együtt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!