Házasodna a gazda: Elcsattant az első, de nem az utolsó csók - ifaktor
Gergő gazda és Eleonóra zöld fűben ülnek közel egymáshoz rózsaszín takaró alatt, Gergőn szalmakalap

Gergő gazdát a tegnapi adásban láthattuk, hogy keményen belejött a csajozásba és már második randiját tartotta meg, aminek igazán jó vége lett. Az RTL Klub közkedvelt társkereső műsorában, a Házasodna a gazdában elcsattant az első csók.


A műsor tegnapi adásában már az elejétől kezdve láthattuk, hogy Gergő gazda és kiszemeltje, Eleonóra között valami különleges összhang alakult ki. Sokan a kommentelők közül is úgy gondolták, hogy ők már társra is találtak egymásban. A randevú is jól végződött, a páros megcsókolta egymást.

Azonban az adás végén hatalmas fordulattal, a mai előzetesből elhintették a műsor szerkesztői, hogy Gergő gazda mégsem ékelt le Eleonóra mellett, hiszen már a mai adásban egy másik hölggyel is láthatjuk csókolózni.

Ezen kívül Zoli gazdának is úgy tűnt, hogy sok izgalmas és romantikus pillanatot rejteget a mai adás és csókokból ott sem lesz hiány.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!