Házasodna a gazda: ez történt a szereplőkkel a műsor óta - ifaktor
Gergő gazda és Bogi kalapban néznek egymásra fekete pólóban

Már hivatalosan is véget ért az RTL Klub társkereső műsora, a Házasodna a gazda, amit a műsorba kerülés előtt forgattak jó pár héttel. A Fókusz műsorából megtudhattuk, hogy mi történt azóta a párokkal.


Gergő gazda szerencsésen megtalálta a szerelmet Bogival, aki már az első randin a gazdát kényeztette vezetés közben. Elmondásuk szerint boldogok együtt és valóban egymásra találtak.

Pista gazda már kevesebb szerencsével járt és már a műsor alatt kiderült, hogy ő és Terézia nem tudják folytatni közös kalandjukat, hiszen a hölgy a nagyvárosi életét nehezen tudná lecserélni a nyugisabb, tanyasira.

Zoli gazda és Jázmin kapcsolata már a műsor alatt is egy komolyabb szintre lépett, amit eddig a műsor történetében még nem láthattunk. Az álomrandin Zoli gazda megkérte Jázmint, hogy legyen a barátnője, amit a lány örömmel fogadott. Jázmin és Zoli azóta is együtt vannak, bár úgy érzik, hogy elhamarkodott döntés volt, hogy Jázminnal már a műsor alatt lefeküdtek egymással.

Viki gazda és Johnny sorsa is igen jól alakul. A gazdasszony véleménye szerint: „bolond, aki kihagyja".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!