Hegyes Bertalan és Nagy Réka között alakul valami? - ifaktor
Hegyes Bertalan és Nagy Réka a Dancing with the Stars-ban.
A Dancing with the Stars előző évada szinte másról sem szólt, mint arról, hogy a rajongók mindenképpen összeakarták boronálni Gelencsér Timit és Hegyes Bertalant. Ezúttal erről nem volt szó, hiszen Réka be is vallotta, hogy szerinte igenis nagyon szexi a táncpartnere.

Izzik a levegő Nagy Réka és Hegyes Bertalan között, a modell pedig a múltban tapasztalt szerelmi csalódása után is táncpartnere vállán sírta ki fájdalmát – írja a Blikk. A lap információi szerint a fiatalok a szünetekben sem tágítanak egymás mellől, sőt kézen fogva járkálnak a backstage-ben.

Nagy Réka a Dancing with the Stars-ban el is pirult, amikor Berciről kérdezték, és egy vallomással felérő válasszal adott:

„Hát elkalandozik néha az ember, de nehéz nőként ebbe belecsöppenni, főleg amikor itt van egy tökéletes csípőmozgással megáldott férfi, akinek gyönyörű az arca, a testtartása. Nehéz koncentrálni, mert nagyon szexi"

– nyilatkozta Réka, akinek szavairól táncpartnerét is megkérdezték.

„Nem tudom, nekem szólt-e, hogy ennyire zavarba jött, de nagyon örülnék, ha így lenne"

– vallotta be a táncos, akit most már a műsor nézői ugyanúgy igyekeznek összehozni Rékával, mint az előző évadban tették – a műsorban már riporterként dolgozó – Gelencsér Timivel. Ez a románc végül egyébként zátonyra futott, noha sokáig úgy tűnt – főleg Berci részéről –, hogy lehet belőle valami.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!